Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Fall-Winter Make Up Ideas By Maybelline New York

Το πρώτο μακιγιάζ λέγεται Urban Crush και δίνει ένταση και στα μάτια και στα χείλη ενώ ταυτόχρονα η λάμψη κυριαρχεί παντού. Η make-up artist χρησιμοποιεί για βάση το dream satin liquid που καλύπτει απόλυτα τους πόρους και τις ατέλειες και δίνει στην επιδερμίδα φυσική λάμψη. Ψηλά στα ζυγωματικά και κάτω από τα φρύδια εφαρμόζει το highlighter concealer dream lumi touch για να δώσει λάμψη στο βλέμμα. Επιπλέον, προσθέτει στα μάτια την μάσκαρα colossal go extreme leather black για extreme κολοσσιαίο όγκο και έξτρα μαύρο αποτέλεσμα και ολοκληρώνει με τα χείλη με το κραγιόν color sensational matter divine wine 975.






Το δεύτερο look λέγεται  Contouring Obsession και αποτελεί μια γήινη επιλογή. Αφού εφαρμοστούν οι βάσεις απαραίτητο κρίνεται το contouring...πρώτα εφαρμόζεται η πούδρα Contouring Master Sculpt κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών και μετά η ανοιχτή απόχρωση στα μήλα...είναι το απόλυτο trend που αποτελεί ένα παιχνίδι με το φως.Για αλοσχηματισμένα φρύδια χρησιμοποιείται το μολύβι φρυδιών 2 σε 1 Brow Satin μηχανικό μολύβι και σκιά, ενώ στα χείλη εφαρμόστηκε το κραγιόν διαρκείας Superstay 14H Keep Me Coral 450.






Το τρίτο look που είναι και το αγαπημένο μου λέγεται Rock Star. Για να το πετύχεις χρειάζεσαι mat επιδερμίδα που μπορείς να την πετύχεις με την compact πούδρα better skin και την οποία μπορείς να εφαρμόσεις είτε απευθείας είτε μετά το better skin make-up. Το κλειδί σε αυτό το μακιγιάζ είναι το eyeliner το οποίο εφαρμόζεται εδώ στην κάτω πλευρά του ματιού για ακόμα πιο μοντέρνο look. Συμπλήρωσε την ένταση των ματιών με την μάσκαρα Colossal Chaotic και κάνε τα χείλη σου ζουμερά και ομοιόμορφα με το παθιασμένο Color Sensational Plum Passion 365.




Τελευταίο το Dare To Go Nude αποτελούμενο από τους πιο απαλούς συνδυασμούς. Βασική η παλέτα σκιών The Nudes αφού οι δώδεκα mat ιριδίζουσες αποχρώσεις σου δίνουν πληθώρα επιλογών για να τις συνδυάσεις ανάλογα με την περίσταση αλλά και την διάθεσή σου. Για τα φρύδια προτείνεται η μάσκαρα φρυδιών Brow Drama όπου τονίζει με φυσικό τρόπο τα φρύδια δίνοντάς τους σχήμα και γεμίζοντας τα κενά που ίσως υπάρχουν. Για να συμπληρωθεί το ρομαντικό look των ματιών εφαρμόζεται η μάσκαρα Lash Sensational Intense Black ενώ στα χείλη το απαλό κραγιόν-μολύβι Color Drama 630 Nude Perfection.



BIG KISSES!!!


5 σχόλια: