Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Pretty Little Liars:Hanna Marin hairstyle & outfits

post's song:https://www.youtube.com/watch?v=o5p-uspcgRY

Η Ashley Benson (ή Hanna Marin στην σειρά) είναι μία απ΄τις αγαπημένες μου ηθοποιούς και δεν το εννοώ μόνο όσον αφορά το κομμάτι της υποκριτικής αλλά γενικά ως παρουσία..
Πρόκειται για μια γεμάτη φρεσκάδα και ζωντάνια ηθοποιό που εγώ προσωπικά και μόνο που την βλέπω γεμίζω θετική ενέργεια!!
Στο pll η Hanna είναι η fashionista της παρέας,η πιο μοντέρνα κι αυτή που τολμάει αλλαγές στην εμφάνισή της..ασχολείται γενικά πολύ με τις τάσεις της μόδας,ενώ μένει πιστή στα θαύματα του make-up..είναι σίγουρα μια εκκεντρική παρουσία,που δεν περνάει απαρατήρητη-αλλά παρόλα αυτά παραμένει πολύ ευχάριστη κι αξιαγάπητη!!

Τα περισσότερα κλικαρίσματα αναφορικά με την Hanna,στο google, αφορούν το hairstyle της και γενικά τα μαλλιά της,αφού η απόφασή της στην δεύτερη season να τα κουρέψει καρέ έλαβε πολύ θετικές κριτικές!!Στην ερώτηση,λοιπόν, αν την προτιμάμε με κοντό ή με μακρύ μαλλί,προσωπικά θα απαντήσω ανεπιφύλακτα με κοντό!!Γενικά πιστεύω πώς πρέπει να τολμάμε να κάνουμε αλλαγές και να μην επαναπαυόμαστε σ'ένα look που μπορεί να μας πηγαίνει,γιατί  δοκιμάζοντας διάφορα styles  ανακαλύπτουμε νέες πτυχές του εαυτού μας που μπορεί να μην γνωρίζουμε ότι υπήρχαν,ενώ παράλληλα μπορεί να ανακαλύψουμε ότι μια αλλαγή μπορεί να μας πηγαίνει περισσότερο..
Και ισιωμένο,πάντως,αλλά και με κύματα εγώ το μαλλί της Hanna το βρίσκω απίστευτο:




Όσον αφορά τώρα το style της θα λέγαμε ότι χαρακτηρίζεται πιο πολύ ως girly chic με trendy και πιο glamour επιρροές!!Επίσης,όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν,της αρέσουν τα ολοκληρωμένα και "γεμάτα" looks αφού ποτέ δεν παραλείπει τα φανταχτερά της αξεσουάρ και τις μεγάλες και πολύχρωμες τσάντες της..Τα ρούχα της είναι κατά κύριο λόγο επώνυμα και πολλά αποτελούν συλλεκτικά κομμάτια μεγάλων και παγκόσμιας φήμης οίκων(όπως louis vuitton,louboutin,channel,κλπ)!!







Τέλος,όσον αφορά το make-up της Hanna,ακολουθεί ένα πολύ λεπτομερές κι ενημερωτικό video που θα σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να το αντιγράψετε ή και να το προσαρμόσετε στις δικές σας προτιμήσεις:D






BIG KISSES!!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου