Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Mascara Eye Makeup

  • Δεν είσαι υπέρ της χρήσης της mascaras?
Η  μάσκαρα είναι ένα απ'τα πιο βασικά καλλυντικά που θα πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα. Ακόμη κι αν δεν βάφεσαι και είσαι υπέρ του natural look θα πρέπει να εφαρμόζεις έστω μια μικρή ποσότητα μάσκαρας, ξέρεις γιατί?
  1. γιατί θα αλλάξει όλο σου το πρόσωπο και θα αναδείξει την θηλυκότητά σου,
  2. θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα,
  3. μπορείς με μια σωστή εφαρμογή να αλλάξεις το σχήμα των ματιών σου και να τα κάνεις, για παράδειγμα, να φαίνονται πιο αμυγδαλωτά,
  4. Μπορείς επίσης να αναδείξεις το χρώμα των ματιών σου ανάλογα με το χρώμα, βέβαια, της μάσκαρας που θα επιλέξεις,
  5. Τέλος, μπορείς ανάλογα με το look που θα επιλέξεις να προσαρμόσεις στο δικό σου πρόσωπο και style κάποια βασικά και διαχρονικά μακιγιάζ όπως της Marilyn Monroe ή της Audrey Hepburn κτλ.

  • Έχεις δοκιμάσει πολλές  αλλά ποτέ δεν κατάφερες το επιθυμητό, για σένα αποτέλεσμα?


Εγώ είμαι εδώ για σένα λατρεμένη  αναγνώστρια για να σου παρουσιάσω όσο καλύτερα μπορώ τις μάσκαρες που έχω δοκιμάσει για να μπορέσεις να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει.


-δεν θέλω έντονο αποτέλεσμα-
Η πρώτη μάσκαρα που αγόρασα ήταν περίπου τέσσερα χρόνια πριν και ήταν ένα κλασικό μοντέλο μιας απ'τις αγαπημένες μου εταιρίες καλλυντικών, αφού συνδυάζουν τον επαγγελματισμό με προσιτές τιμές, της Maybelline New York. Η συγκεκριμένη mascara κυκλοφορεί εδώ και 40 περίπου χρόνια και έχει αγαπηθεί κυρίως από το αμερικάνικο κοινό.

Με μόλις μία κίνηση το Grabber Brush φτάνει εύκολα όλες τις βλεφαρίδες - ακόμα και στις γωνίες του ματιού - με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μεγαλύτερος όγκος.

Το αποτέλεσμα:μεγάλες βλεφαρίδες με όγκο για ένα έντονο και ταυτόχρονα κλασικό look.

Την προτείνω σε εσένα που μπορεί ήδη να έχεις μεγάλες βλεφαρίδες ή απλά προτιμάς την διακριτικότητα στο μακιγιάζ σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως η συγκεκριμένη μάσκαρα δεν έχει αποτελέσματα και δεν αποτελεί μια σωστή επιλογή.Τέλος, αφαιρείται εύκολα με σαπούνι και νερό ή με ένα Expert Eyes Moisturizing Eye Makeup Remover.






-θέλω ένα τολμηρό αλλά χωρίς υπερβολές αποτέλεσμα-

Μια άλλη μου επιλογή απ΄την οποία επίσης έμεινα ευχαριστημένη είναι η Volum Express One By One mascara της Maybelline New York.Είναι η κατάλληλη μάσκαρα για σένα που θες τολμηρή ένταση χωρίς μουτζούρες και υπερβολές στο αποτέλεσμα.

Διαθέτει 3 τρίχες ανά βλεφαρίδα και δίνει περισσότερη έμφαση στον όγκο . Είναι κατάλληλη για όσες φοράνε φακούς επαφής αφού είναι ελεγμένη και δοκιμασμένη από οφθαλμιάτρους. Μπορεί να αφαιρεθεί με νερό και σαπούνι αλλά κυκλοφορεί και η αδιάβροχη έκδοση της ίδιας μάσκαρας για εσάς που θέλετε αντοχή και διάρκεια στο μακιγιάζ σας.

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να περάσετε το βουρτσάκι από την ρίζα ως τις άκρες ενώ ταυτόχρονα γυρίζετε σε κάθε κίνηση το βουρτσάκι. Τις κάτω βλεφαρίδες μπορείτε να τις περάσετε μία μία κρατώντας το βουρτσάκι κάθετα.


-θέλω δραματικό look που προσελκύει τα βλέμματα-


Η smoky extravagant dramatic impact & graphic precision mascara είναι απ'τις αγαπημένες μου μάσκαρες!Είναι αν όχι η καλύτερη-απ'τις καλύτερες μάσκαρες για την επίτευξη ενός smoky look. Το βλέμμα γίνεται αισθησιακό και σαγηνευτικό αφού μαγνητίζει και σε κάνει να μένεις αξέχαστη.

Διαθέτει ένα επαγγελματικό "ergo-conic" βουρτσάκι που πετυχαίνει ακριβή εφαρμογή και προσθέτει με γενναιοδωρία αλλά και με ακρίβεια έντονο χρώμα.

Οι μαλακές ίνες του πινέλου φροντίζουν κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα και το αποτέλεσμα διαρκεί.Είναι κατάλληλη για μήκος ενώ προσθέτει και όγκο. Ακόμη κι απ'το κλασικό σχεδιασμό της συσκευασίας του προιόντος γίνεται αντιληπτή η έμφαση που δίνεται στην ποιότητα απ'την παγκοσμίως κύρους εταιρεία, την Make Up For Ever.



-θέλω extra μήκος και όγκο-

Αν δεν θέλεις να περνάς απαρατήρητη και θες να κλέβεις τις εντυπώσεις μ'ένα τολμηρό αποτέλεσμα, η Volum Express the mega plush mascara είναι η κατάλληλη για σένα.


Είναι η πρώτη gel mousse mascara της Maybelline New York που πετυχαίνει extra μήκος, όγκο και ελαστικότητα στις βλεφαρίδες μ'έναν απαλό και βελούδινο τρόπο.Το μυστικό? Έχει 40 % λιγότερο κερί στην σύστασή της καθώς κι ένα εξαιρετικά απαλό "Flexor" βουρτσάκι του οποίου η λαβή λυγίζει "χαιδεύοντας" τις βλεφαρίδες.Το αποτέλεσμα: extra μήκος και όγκος καθώς και υγιείς, δυνατές βλεφαρίδες.

Επίσης, διατίθεται και σε αδιάβροχη έκδοση και αφαιρείται εύκολα με σαπούνι και νερό ή με το  Expert Eyes  100% Oil-Free Makeup Remover ματιών.



-θέλω girly manga look-

Τέλος θα σας δώσω πληροφορίες για μια νέα μάσκαρα που πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά από την L'Oreal Paris την Mega Volume Miss Manga!!!

Πρέπει να σας πώ ότι δεν έχω ακόμη αγοράσει ή δοκιμάσει την συγκεκριμένη μάσκαρα,αλλά θέλω πολύ να την αποκτήσω καθώς έχουν ακουστεί πολύ θετικά σχόλια κι έχουν γίνει αρκετά καλές κριτικές!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας δίνει,λοιπόν , η εταιρεία γι'αυτό το προιόν μέσω αυτής της μάσκαρας θα πραγματοποιηθεί το όνειρο κάθε κοριτσιού για μάτια με έντονο όγκο, δύο φορές πιο μεγάλα, όπως ένα αρκουδάκι kawaii.Το μυστικό για Manga όγκο είναι το 360 μοιρών εύκαμπτο βουρτσάκι που αναδεικνύει τη mega μαύρη σύνθεση σε κάθε βλεφαρίδα. Ένα ακαταμάχητο όπλο για την καθημερινή σου ομορφιά, δίνοντας έντονο όγκο στις πάνω αλλά και στις κάτω βλεφαρίδες.


Τέλος, διατίθεται σε τρείς μοντέρνες αποχρώσεις Manga μαύρη, Manga μώβ και Manga τιρκουάζ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου