Τρίτη 15 Απριλίου 2014

SUMMER 2014 and...California dreamin;)


Κάνοντας μια "μικρή"εισαγωγή... :DD

Το καλοκαίρι πλησιάζει και κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιείς ότι η αισιοδοξία σου, για μια ανανεωμένη καλοκαιρινή εικόνα, χάνεται μέρα με την μέρα.
Είναι λίγο τα  παραπάνω κιλά που πήρες όλον τον χρόνο, ακυρώνοντας το όνειρο σου να κάνεις εμφανίσεις με  φούστες και σορτσάκια, είναι λίγο η οικονομική κρίση, που συνεχίζει σταθερά να σε περιορίζει απ'το να ενδώσεις στο φόρεμα της βιτρίνας του ακριβού μαγαζιού που βλέπεις κάθε μέρα στον δρόμο για την δουλειά σου , είναι απ΄την άλλη οι οικογενειακές σου ανάγκες και οι προτεραιότητές που βάζεις στην ζωή σου,κτλ









Αγαπημένη μου αναγνώστρια εμείς όμως είμαστε αυτοί που μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα για εμάς τους ίδιους, απλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση.Οι δυσκολίες είναι φυσικά κατανοητές.Ο κάθε άνθρωπος περνάει τόσa πράγματα, συναντά τόσα εμπόδια μέρα με την μέρα, καλείται να ξεπεράσει προκλήσεις και ν'αντισταθεί πολλές φορές στην μοίρα. Δεν σου ζητώ, εννοείται, να κάνεις την υπέρβαση  αυτό το καλοκαίρι,ούτε θα έχεις κι εσύ την όρεξη και διάθεση ν'αφοσιωθείς στην μόδα απ΄την στιγμή που μπορεί να σε απασχολούν ένα σωρό πράγματα. Συμβουλευτικά και μόνο θα σου υπενθυμίσω ότι αξίζεις πολλά περισσότερα απ' όσα πιστεύεις και πρέπει να το αναγνωρίσεις αυτό στον εαυτό σου!Κανένας δεν είναι τέλειος, οι αποτυχίες συμβαίνουν σε όλους και η κάθε σου απογοήτευση(είτε ερωτική,είτε επαγγελματική,οικογενειακή) δεν είναι ούτε λόγος ούτε δικαιολογία για να ξεχνάς και να παραμελείς τον εαυτό σου. Κάθε αρχή και δύσκολη,λένε, αλλά αν δεν κάνεις αυτό το καλοκαίρι την αρχή δεν θα την κάνεις ποτέ!Γι'αυτό μια ηλιόλουστη κι ευχάριστη μέρα, εκμεταλλεύσου την γενικότερη αισιοδοξία που θα επικρατεί, και κάνε ένα νέο, για σένα, ξεκίνημα στο οποίο θα θυμηθείς ότι ,ναι, υπάρχεις κι εσύ εδώ κι ότι ,ναι, μάντεψε...πρέπει να φροντίζεις και ν'αγαπάς και τον εαυτό σου εκτός απ'τους άλλους!!!








Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι τα βασικά και, πάνω απ'όλα, οικονομικά κομμάτια που θα πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα σου για το καλοκαίρι του 2014!!!


Φέτος το καλοκαίρι, και εμπνευσμένη καθώς είμαι από τις αμερικάνικες τάσεις που ακολουθούν κυρίως οι teens ,ένα style που θα κυριαρχήσει μεταξύ των υπολοίπων είναι το πιο boho-bohemian style με hipster και loose επιρροές καθώς και το girly look.
Επέλεξα να προτείνω το συγκεκριμένο style γιατί,(εκτός απ'το ότι είναι το αγαπημένο μου:p) είναι χαλαρό, street,all day (όπου με λίγες τροποποιήσεις μπορεί να γίνει εύκολα και βραδινό), και τέλος είναι πολύ οικονομικό!!!





Μερικές  προτάσεις για να ενημερωθείς με συνδυασμούς που μπορείς να αντιγράψεις καθώς και να προσαρμώσεις στο δικό σου style είναι οι εξής:









1.το καφτάνι

























2.Τα εάρινα διάφανα φορέματα








































3.Τα vintage γυαλιά και τα γυαλιά με καθρεύτες!!!




VINTAGE SUNGLASSES

















4.Ατημέλητα μαλλιά-"messy" hair bun-ombre hairstyle!!!
MESSY HAIR BUN

ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ










OMBRE HAIR



















5.Τα παπούτσια:DD

  • Το style των παπουτσιών που θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι είναι για πιο "χαλαρά" τα εξής:

VANS OFF THE WALL
CONVERSE ALL STAR
TOM SHOES
VANS OFF THE WALL

  • Τα παπούτσια που θα φορεθούν το καλοκαίρι του 2014 για πιο επίσημες εμφανίσεις είναι:


JEFFREY CAMPBELL
JEFFREY CAMPBELL
ΜΥΤΕΡΕΣ ΓΟΒΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '90 ΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ


ΠΕΔΙΛΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΥΠΟΥ "CHANEL"

6.Προτεινόμενα outfits για να τα αντιγράψεις ή να τα προσαρμώσεις στο δικό σου style!!!



























(photos:we heart it)

Υ.Γ: Επειδή αν και τα JEFFREY CAMPBELL είναι μια τάση για φέτος δεν αποτελούν και την πιο οικονομική επιλογή, μπορείς να επιλέξεις γόβες και πέδιλα απ'τα καταστήματα ZARA που έχουν τιμές προσιτές για όλους;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου